Welkom bij

Recruit

& Co.

Recruit & Co. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het werven van geschikte kandidaten voor commerciële, HR, marketing/communicatie, financiële, office-management en administratieve functies. Onze kandidaten hebben verschillende onderwijs- en ervaringsniveaus, variërend van MBO-, HBO- en universitair niveau voor functionele en managementfuncties.

Recruit & Co is opgericht in 2019 door Micha Wolhoff. Micha heeft 20 jaar ervaring binnen de werving en selectie branche. De eerste jaren bij diverse gerenommeerde werving en selectiebureau’s en van 2005 tot begin 2019 co-founder bij Succession Recruitment. In 2019 besloot zij alleen door te gaan onder de naam Recruit & Co.

//www.recruitco.nl/wp-content/uploads/2019/03/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1.jpg

Betrouwbaar

We onderscheiden ons door een frisse, krachtige aanpak en een duidelijke, transparante werkethiek. Wij zijn een betrouwbare partner in het realiseren van vast en flexibel personeel.

Persoonlijke Aandacht

We zijn zeer flexibel en het contact blijft persoonlijk en direct. Recruit & Co. staat garant voor snelle procedures, goede communicatie en een duidelijke visie.

Resultaten

Ons doel is het creëren van langdurige en succesvolle samenwerkingsverbanden tussen onze kandidaten en opdrachtgevers.

Een baan

Aangeboden krijgen

Bevestiging van je acceptatie garandeert dat de baan van jou is. Meestal zijn er op dit moment andere kandidaten in het proces, dus zorg ervoor dat je toegewijd bent.
Wees eerlijk naar de werkgever als je even over het aanbod na wilt denken. Het zal niet vaak voorkomen dat er van je verwacht wordt dat je meteen moet beslissen.
Vraag een gesprek aan met je baas en vertel dat je ontslag gaat nemen omdat je een andere baan hebt gevonden. Zorg ervoor dat je baas als eerste te horen krijgt dat je weggaat, zodat hij of zij dat niet via de wandelgangen hoeft te vernemen. Noem positieve redenen, zoals nieuwe uitdagingen, of een andere inhoud van je werk. Kritiek op je huidige baan kun je maar beter achterwege laten.
Een tegen bod kan verwarrend zijn. Het opzeggen van je baan is een lastige stap, helemaal als je al lang werkzaam bent voor een bedrijf. De meeste mensen wisselen niet van baan alleen maar om meer geld te verdienen. Stel jezelf dus de vraag waarom je werkgever nu wel waardering toont, is dit alleen omdat hij je graag wilt houden of omdat het makkelijker is dan op zoek te gaan naar een vervanger.
//www.recruitco.nl/wp-content/uploads/2019/03/recruitco-logo.png

Recruit & Co.

Werving en Selectie in Noord Holland

Nieuwsbrief

Voer hier uw e-mailadres in om op de hoogte te blijven.