Het vinden van de juiste kandidaat voor een functie in uw onderneming kan een lang en lastig proces zijn, waarbij u vele CV’s moet doorzoeken, onderzoek naar meerdere kandidaten moet uitvoeren, meerdere kandidaten moet interviewen en moeilijke beslissingen moet nemen. Waarom zouden werkgelegenheidsdeskundigen dit niet snel en efficiënt regelen?

Recruit & Co biedt werkgevers onze professionele diensten om u te helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor uw openstaande vacatures.

Wij houden rekening met al uw vereisten en voorkeuren gedurende het hele wervingsproces. Wie bieden u alleen de meest geschikte kandidaten  aan, hierdoor kunt u sneller beslissen welke kandidaat het best binnen uw bedrijf past.

Gebruik uw waardevolle tijd niet aan een lang en soms vruchteloos wervingsproces, maar zoek in plaats daarvan de diensten van een gerenommeerde professional die u de kandidaat zal leveren die u nodig heeft.

Recruit & Co is opgericht in 2019 door Micha Wolhoff. Micha heeft 20 jaar ervaring binnen de werving en selectie branche. De eerste jaren bij diverse gerenommeerde werving en selectiebureau’s en van 2005 tot begin 2019 bij Succession Recruitment, een werving en selectie bureau wat zij met een zakelijke partner opzette. In 2019 besloot zij alleen door te gaan onder de naam Recruit & Co.

Door ons toe te staan ​​uw personeel voor u te werven, kunt u verwachten dat u kandidaten ontvangt die een aanwinst voor uw bedrijf zijn.

Neem vandaag contact op met Recruit & Co., bel ons kantoor in Amsterdam onder nummer: 020-244 2830

U kunt ook ons ​​contactformulier gebruiken of ons rechtstreeks een e-mail sturen op info [at] recruitco.nl, we kijken ernaar uit van u te horen.

//www.recruitco.nl/wp-content/uploads/2019/03/recruitco-logo.png

Recruit & Co.

Werving en Selectie in Noord Holland

Nieuwsbrief

Voer hier uw e-mailadres in om op de hoogte te blijven.